3D geometrie Hunter v Hradci Králové

3.10.2022

Přijďte si nechat změřit geometrii nápravy vašeho vozu pomocí špičkové technologie k nám do JF cars v Hradci Králové. 3D geometrie od společnosti Hunter zaručuje tu nejlepší dostupnou kvalitu seřízení na trhu.

Plnění automatické převodovky s proplachem

13.9.2022

I my v JF cars se snažíme jít s dobou a neustále vylepšovat svoje služby. Spokojenost zákazníků je pro nás totiž na prvním místě. I proto jsme nově zařadili do nabídky našich služeb plnění automatické převodovky s proplachem.

Plnění klimatizace a dezinfekce Hradec Králové

19.5.2022

V horkém létě si jen těžko umíme představit, že bychom v autě neměli klimatizaci, která je dnes již běžnou součástí výbavy téměř každého vozidla. Abychom se chránili před nepříjemným teplem, klimatizace nám jede prakticky celé léto. Ovšem není to studna bezedná a je také potřeba myslet na plnění klimatizace a její dezinfekci. To vám také zařídíme u nás v autoservise v Hradci Králové, a to s nejlepšími a nejmodernějšími plničkami BOSCH.

Objednejte si přezutí na letní pneumatiky

18.4.2022

Stejně jako my zahazujeme zimní boty, i naše autíčko potřebuje na teplejší dny vyměnit “boty”. Přezutí na letní pneumatiky je tak každoroční nezbytností. V našem pneuservisu v Hradci Králové si při koupi nových gum přes e-shop můžete rovnou objednat i jejich přezutí.

Nezapomínejte na měření tlaku v pneumatikách

14.12.2021

Tak jako člověk k životu, potřebují pneumatiky ke své správné funkci především vzduch. Měření tlaku v pneumatikách bychom měli provádět pravidelně. Předepsaný tlak v pneumatikách nejen že zvyšuje bezpečnost jízdy, ale pomáhá vám také šetřit.

Prodej pneu Hradec Králové

19.11.2021

Je na čase obout váš vůz do nového? Ve východních Čechách nemusíte jezdit daleko. Prodej nejlevnějších pneu najdete přímo v Hradci Králové. Nabízíme pestrý výběr kvalitních pneumatik, takže si tu na své přijde každý motorista.

Cena za přezutí pneumatik

20.10.2021

Už je to zase tady - období, kdy musíme přezout auto na zimní gumy, už je téměř na spadnutí. Pokud si na to netroufáte sami, je čas se objednat do našeho pneuservisu v Hradci Králové. Kromě toho, kdy si na vás uděláme čas, vás jistě bude zajímat také cena za přezutí pneumatik.

Označení zimních pneumatik

23.9.2021

Potřebujete nové zimní pneumatiky, ale nejste si jistí, jaké si máte koupit? A v jejich označení se ztrácíte už úplně? Pak pro vás máme jednoduché objasnění, abyste už netápali a správně porozuměli označení zimních pneumatik.

Profesionální měření kapacity autobaterií

29.1.2021

Nechte svůj vůz v rukou profesionálů a dopřejte mu tu nejlepší péči. V rámci našich služeb provádíme měření kapacity autobaterií. Díky tomu můžeme zakontrovat její kondici, a především předem odhalit případné problémy, které by vás jinak potkaly na cestách.

Přezutí na zimní pneumatiky neodkládejte

20.10.2020

Léto je pro letošek nenávratně pryč, a s podzimem přichází každoroční starost, jak připravit auto na zimu. Nejdůležitější a zásadní je přezutí na zimní pneumatiky.

12
5